Gjør det beste ut av lytterommet

Det er mange faktorer som påvirker opplevelsen av å spille av musikk i hjemmet sitt. Anlegget og høyttalerne er én ting, men det er også viktig at forholdene ligger til rette i selve rommet. Vi setter alle pris på god akustikk, samtidig som mange av oss glemmer at veggene har mer å by på enn dette. En prydelig vegg med nøye valgt tapet – som kanskje dessuten passer ens musikkstil – kan gjøre lytteopplevelsen enda bedre.

Finn det rette tapetet

Kanskje har du funnet fram de gamle deLillos-platene på 1980- og 90-tallet, og ønsker deg tapet som minner deg om den tiden? Dersom du har en bestemt musikksmak fra en spesifikk epoke kan det jo være en idé å innrede lytterommet deretter. Besøk Familietapeter.no for å få masse inspirasjon til tapet hjemme. Siden gir deg en oversikt over hva som er trendy om dagen, og kan i tillegg skilte med en smart søkefunksjon som gjør det enklere for deg å finne noe til din stil.

Når tapetet står i stil med musikksmaken, så langt det lar seg gjøre, minner det litt om plakatene man i ungdommen (og gjerne også i godt voksen alder) hadde på rommet sitt. Vi kjenner vel alle noen som hadde tilnærmet hver centimeter av veggen klistret med plakater og bilder av A-ha, DDE, Ole i’Dole eller hvem det måtte være. Om ikke det frister å ha stueveggene fulle av plakater, kan det rette tapetet gjøre tilsvarende nytte. Lytteopplevelsen blir bedre når rommet som brukes står i rett stil.

Hvilken musikksmak har du?

Er du altetende når det kommer til musikk blir det kanskje lettere å finne passende tapet. Er du fan av musikk som uttrykker en viss sinnsstemning, enten det er lystighet eller noe mer melankolsk, kan det være en idé å gå for farger som passer den følelsesmessige tilstanden du vil at musikken skal få deg i. Det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du kombinerer musikksmak med veggpryd.

Leave a Reply