Hør på musikk med god økonomisk samvittighet

I dagens dyrtid koster alt mer enn før: rentene på boliglånet går opp, bensin koster flesk, matbutikkene sjokkerer med høye kriser, og ikke minst har strømmen gått opp noe voldsomt i pris. Hvordan kan man da fortsatt ha råd til å dyrke sine fritidsinteresser, som å lytte til god, norsk musikk? I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan smarte økonomiske valg kan gi deg råd til å fortsette å ha det gøy med den beste musikken, med særlig vekt på hvordan du kan redusere strømregningen.

Smartere strømforbruk gir mer romslig økonomi

I en tid hvor mange spør seg hvordan de skal få økonomien til å henge sammen, er gode råd som regel dyre. Men å bruke en tjeneste for smartere bruk av strøm som Tibber er et råd fra oss som både er veldig godt og helt gratis. Ikke bare det, men Tibber tjener heller ikke penger på at du bruker strøm. I stedet hjelper de deg med ny teknologi og en egen app de har utviklet for at du skal få full oversikt og kontroll over hvordan din husholdning bruker strømmen. Dermed har du muligheten til å spare penger som du nok helt sikkert gjerne vil bruke på noe annet.

Med en tjeneste som Tibber får du en helt ny og annen oversikt over hvor mye strøm du bruker. Du følger forbruket kontinuerlig, og kan til og med sammenligne med andre forbrukere, slik at du kan se eget forbruk i en nyttig kontekst og ta gode beslutninger om hvor det går an å kutte ned. Det høres kanskje litt merkelig ut at en strømleverandør skal hjelpe deg å bruke mindre strøm, men hele greia med Tibber er at de ikke tjener på strømbruken din. I stedet følger prisene deres markedspris på kraftbørsen, som igjen er avhengig av markedet. I tillegg til dette kommer bare en ørliten avgift for administrering.

Har du som en av mange i Norge gått over til elbil de siste årene, og lurer nå på hvordan økte strømpriser vil påvirke familiebudsjettet? Da trenger du ikke bekymre deg, for du kan bestille en ladeboks og bruke Tibbers smarte app. Her får du en avtale der Tibber garanterer at du får lavere ladekostnad, mot at de tidvis låner laderen til å balansere strømnettet. Med en Tibber Pulse vil du også kunne sikre at lading av elbil ikke skaper problemer for hovedsikringen i huset.

Dersom du er glad i god, norsk musikk liker du sikkert å kjøpe den nyeste butikken, plukke opp noen gamle klassikere på vinyl, og ikke minst gå på de beste konsertene og festivalene nå som pandemien ikke lenger sier stopp. Alle musikkelskere trenger penger for å dyrke sin hobby, og det har blitt litt vanskeligere for mange nå som alt har blitt så dyrt. Det som er sikkert er imidlertid at du kan gjøre noe med utgiftene dine på andre områder, som for eksempel strøm. Det må da være mye hyggeligere enn å spare på musikk!

Leave a Reply