Kle deg opp til VG-lista

VG-lista Topp 20 er Skandinavias største musikkonsert. Der spiller hvert år de mest populære artistene. Eksempler på artister som har vært med på VG-lista er blant annet Astrid S, Karpe og Mads Hansen. På mange måter er VG-lista en feiring av all den gode musikken som er laget det siste året. Konserten blir vist på TV og hvert år møter titusenvis opp på konsertarenaen for å bivåne det hele. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan man kan og bør kle seg på VG-lista (og andre utendørs konserter for den saks skyld).

For damer

Det er ingen tvil om at damer har flere valgmuligheter enn menn når det gjelder hvordan de kan kle seg. Alternativene virker for mange nærmest uendelige. Valget kan ofte stå mellom kjole, skjørt og en topp, eller jeans og topp. Mange velger å gå for en fin topp. Når det gjelder topper finnes det mye å velge i. Et sikkert valg i den sammenheng er å gå for topper fra NA-KD, der har de et stort og godt utvalg av topper.

Et annet alternativ er å gå med en fin kjole. Disse finnes i mange fasonger og farger, for eksempel smale kjoler eller mer vide sommerkjoler. Dette kan også komme helt an på trender og hvilken årstid konserten gjennomføres. Trender forandrer seg hyppig, så her gjelder det å holde seg oppdatert på siste mote. Samtidig er det også tøft med de som tør å skille seg ut og ikke har så stort behov for å være lik alle andre.

For menn

For herrene er ofte en jeans eller chinos kombinert med en skjorte et sikkert valg. Samtidig ser vi at valgmulighetene også øker for menn etter hvert som tiden går. Det samme er tilfelle med trendene. Nå ser vi for eksempel at trenden med litt mer «baggy» klær har kommet tilbake, og at vi har gått litt bort fra at alt skal være så tettsittende som mulig.

Generelt

Et generelt tips til slutt: Kle deg etter vær og vind. Det er få ting som kan være så ødeleggende for festivalopplevelsen som å stå og fryse. Er det regn, vind og sju plussgrader; kle deg deretter, ikke møt opp i shorts og t-skjorte!

Uansett hvordan du velger å kle deg for VG-lista Topp 20 eller andre konserter så ønsker vi alle en finfin konsertopplevelse. Norsk musikk er topp, det samme er internasjonal og lite slår en god konsert.

Leave a Reply