Opplev ESC live

Alle som elsker Eurovision Song Contest (ESC) drømmer om å oppleve stemningen under selve finalen, og mange nordmenn reiser hvert år til for å overvære akkurat det. Etter koronapandemien er nok både reiselysten, og lysten på en konsert, ekstra stor, så hvorfor ikke benytte dette året til å være publikum under semifinalene eller finalen i Torino? Det spiller faktisk ingen rolle hvilket land du heier på, for dette blir garantert en opplevelse for livet.

Patriotisme på en god måte

Musikk og idrett er arenaer der det er positivt å være patriot. Vift med det norske flagget og vær stolt. ESC er kanskje den aller største konsertscenen du kan besøke, for her får du oppleve artister fra mange land, som synger live. I tillegg foregår det veldig mye utenfor selve arenaen, og fans fra hele verden møtes. Dette blir ekstra stort i 2022, etter alle restriksjonene som har vært. Under ESC-uken kommer du til å bli kjent med mange som deler den samme gleden og entusiasmen for musikk, og det å oppleve artistene live i salen er en opplevelse for livet. Reis gjerne sammen med andre, men husk å ta med deg noen som deler interessen for ESC. Da får du den aller beste reiseopplevelsen. Ingenting er kjedeligere enn å ha med seg en som bare vil gjøre noe annet, mens du helst vil være i ESC-bobla.

Vær tidlig ute

Skal du sikre deg billetter og hotellrom, gjelder det alltid å være tidlig ute. Hvis du da ikke kjenner noen som bor i området. Det koster selvsagt også penger, men du trenger ikke å fortvile dersom du ikke har sparepenger på kontoen. Du kan betale turen med et forbrukslån. Bare husk å sjekke hvem som gir deg billigste forbrukslån, for du spare en god del ved å velge den rette banken. For eksempel så kan det billigste forbrukslånet ha langt lavere renter og omkostninger enn de dyreste lånene. Hva er fordelen med et lån? Jo, da kan du reise uten å spare opp penger først. Du betaler rett og slett reisen etterpå, og kan dermed reise mer spontant. Dette gjelder selvsagt også dersom du vil dra andre steder for å oppleve norsk musikk og norske artister som spiller live i utlandet.

Vær entusiastisk

Hvis du skal være publikum i salen under ESC så gjelder det å ta med godt humør, og gjerne kle deg litt festlig. Husk flagg og kanskje noe supporterutstyr. Finn deg gjerne mange favoritter du kan heie på. Da blir det morsommere. I år kan du også lære deg dansen til Subwoolfer, som skal representere Norge i Torino. ESC-publikum er ikke en gjeng med trøttinger som bare sitter stille på stolene sine, og det bør heller ikke du være dersom du er i salen. Bidra til å skape liv og røre, både under selve konkurransen og i bybildet i Torino. Selvsagt bør du også få med deg litt severdigheter, smake italiensk mat og gjerne ta deg en shoppingrunde i byen.

Leave a Reply