CRM system for twist og «limedance»!

Norsk musikk handler om å kombinere lystige toner med fengende rytmer, både fordi den er tradisjonsrik og åpen for inspirasjon utenfra. Det er alt fra Tomboy og Sputnik, til Kamelen og Emilie Nicolas. Og en ting norsk musikk har innsett, er at de må utvikle seg for å nå ut. Ikke fordi norsk er et vanskelig språk nesten ingen snakker, men fordi det å nå ut handler om så mye mer enn det.

Det hele kan ligne med en twist eller cha-cha-cha, men samtidig ligne på en linedance fra robotiske dansere. Det er nemlig fokus på systematisering vi skal se på i denne artikkelen, fordi CRM har en så stor påvirkning på mange bedrifter, også norske musikere som bruker dem. Du finner alt på https://www.lime-technologies.com/no/, nettsiden for de som vil lykkes!

Hvorfor Twist

Det er fint å knytte musikk til dans. Akkurat som når Bobbysocks svinger på hoftene, så har CRM systemet fra Lime en liten twist. Det er fordi integreringen skjer med en forkjærlighet for suksessfulle bedrifter. De følger deg fra steg en, og helt til du sykler helt alene uten støttehjul. Lime har samlet over en million kunder som kan bli dine. Driver du med norsk musikk, så er det ikke en mulighet du kan gå glipp av.

Hvorfor Limedance

Lime heter selskapet som fikser integreringen for deg. Ved å gå inn på https://www.lime-technologies.com/no/ vil du kunne lese litt om systemene, og ikke minst, få kontakt med en fra den trivelige kundeservicen på live-chaten. De er tilgjengelige når de fleste sover, men også når du har innsett at du trenger dem.

Hvorfor mikse musikk

Skal du gå inn for å skape ny norsk musikk, så trenger du inspirasjon. Vi tror kanskje de fleste musikkstiler allerede er oppfunnet, men om du kan skape et lydbilde som forteller alle at du er norsk musiker, ja da tror vi du allerede har oppskriften. Men med inspirasjon kan du lage en bedre musikalsk suppe. En suppe vi ikke kan få nok av. Som inneholder afrikansk og orientalsk musikalske smaker. I vakuumet av flere sjangre kan du lage ny norsk musikk. Men hvorfor det?

Jo fordi du fikk:

  • Bedre tid til å komponere musikken din
  • Fikk flere kunder og festivaler å spille på
  • Ble kjent med flere musikkglade mennesker
  • Tjente mer når tidene var dårligere
  • Skapte flere inntektskilder året rundt

Dette er bare noen av fordelene med å bruke et system som kalles CRM, Customer Relationship Management. Det er dette som kalles kunderelasjons-håndtering, og det er dette det svinger av.

Leave a Reply