Julie Bergan bringer amerikansk klasse til Norge

Julie Bergan er en 22 år gammel artist fra Skien i Telemark. I 2013 spilte hun inn låten «Supernova» sammen med Cir.Cuz. Sangen nådde mange topplister i Norge og dette ble starten på en artistkarriere. Samme år deltok hun i Melodi Grand Prix, men hun kom ikke videre til semifinalen. I 2013 People at concert party.fikk hun også en kontrakt med selskapet Warner Music Norway. Året etter ga hun ut sin første singel «Younger» etterfulgt av «All Hours», «Undressed», «I Kinda Like It» og «Arigato». Låten «Arigato» har toppet spillelistene i flere uker.

Varmet opp for Justin Bieber

Det er ikke hvem som helst som får varme opp for selveste Justin Bieber., men artisten Julie Bergan fra Telemark er en av de få heldige. Hun opptrådde på konserten hans i Spania og forteller til TV2 at det var en enorm opplevelse. Det var over 20 000 mennesker som ropte og heiet. Selv om hun varmet opp scenen fikk ikke Julie Bergan møte superstjernen. Hun forteller at de hadde separerte garderober og at Bieber holdt seg mest for seg selv, men allikevel var det verdt det. Bergan har nylig deltatt på P3-GULL hvor hun var nominert i to kategorier.

Kjendis med lite tid til søvn

Det er ikke alltid så glamorøst å være kjendis og Julie Bergan flyr fram og tilbake mellom intervjuer, konserter og øvinger. Bergan forteller at det blir til tider lite søvn og at det er viktig å prioritere hva som må gjøres og hva som kan vente. Hun har klart å finne en måte å takle stresset på slik at hun er klar når jobben må gjøres. Låten «Arigato» har lenge ligget på topplistene på Spotify og VG-lista og den har blitt spilt av over 3 137 424 ganger på Youtube. Denne norske stjerna kommer vi til å se mye av i framtiden.

Leave a Reply