Norske Kygo er ettertraktet over hele verden

Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, er en 25 år gammel artist fra Bergen. Kygo slo igjennom ved å legge ut egenprodusert EDM-musikk på Youtube og SoundCloud. I dag vet hele verden hvem stjerna fra Bergen er og musikken hans topper listene i over 30 land. Han har nylig gitt ut sitt første album som heter Cloud Nine. Albumet inneholder populære sanger som «Firestone», «Raging» og «Nothing Left». Kygo har spilt mange konserter og han har spilt på X-games. Artisten er spesielt populær i USA. Musikken hans har tilsammen over 400 millioner visninger.

Open air party in the nighclubStjerna fra Bergen

Den unge bergenseren er på hitlistene i mer enn 30 land. og musikken hans er ettertraktet i hele verden. Albumet hans Cloud Nine ligger på topplistene på iTunes i Norge, Sør-Afrika, Japan, Tyskland og Singapore samt flere andre land. Albumet hans, som selges via iTunes, kommer på en andreplass kun slått av Radiohed. K har havnet over kjente artister som Adele og Justin Timberlake. Det er ingen tvil om at fansen elsker det nye albumet og musikken til KYGO generelt. Stjerna fra Bergen har oppnådd stor suksess. Han reiser mye og gjester på store TV- show i USA og konsertene hans blir sett av flere tusen mennesker.

Vil suksessen fortsette?

Selv om musikken til Kygo ligger på topplistene verden over er albumet hans blitt slaktet av kritikerne. Albumet Cloud Nine for bare 2 og 3 stjerner og i England fikk det kun 1 stjerne. Foreløpig ser det ikke ut til at artisten fra Bergen trenger å bekymre seg for manglende stjerner. Mennesker over hele verden spiller av musikken hans daglig og konsertene hans har flere tusen tilskuere. Kygo er ettertraktet og invitert til flere TV-show, intervjuer og konserter særlig i USA. Fansen elsker virkelig musikken til den unge artisten noe som virkelig synes på listene til iTunes og Spotify. Hva synes du om stjerna fra Bergen?

 

Leave a Reply